Godišnji sa stilom: ljeto s obitelji prepuno zajedničkih doživljaja i užitaka

Godišnji sa stilom: ljeto s obitelji prepuno zajedničkih doživljaja i užitaka

10. svibnja 2023.

Ljeto je vrijeme za opuštanje, veselje i godišnji odmor! Putujete s obitelji? Inspirirajte se preporukama modernih kupaćih kostima. Savjetovat ćemo vam i kakvi modeli su pogodni za mame i kćeri, kako biste se mogle lijepo uskladiti.

Budite na istoj valnoj duljini

Mi žene stalno imamo hrpu posla. Nije lako iskombinirati posao i kućanske obveze te brigu o domu, obitelji i sebi. Kada je riječ o odmoru, želimo potpuno uživati ​​u vremenu provedenom s najmilijima. No to ne znači da moramo nužno izbaciti modu iz glave. Volite biti dotjerani do posljednjeg detalja? A što kažete na to da stil uskladite i sa kćeri? 

Kupaći kostimi koji pristaju svakoj ženi

Kćeri često imaju osjećaj da ih mama ne razumije – bilo da je riječ o stilu života ili modnim kreacijama. Pritom je dovoljan samo malo drugačiji kroj i odmah ćete obje pronaći nešto za sebe. U Astratexu znamo da svaka žena poima modu drugačije. Stoga ćete kod nas pronaći kupaće kostime koji pristaju svakome. To posebno vrijedi za naše vlastite kolekcije, koje dizajniramo uzimajući u obzir razne potrebe i stilove žena. Stoga, ako vam se sviđa uzorak kupaćeg kostima, ali ne i kroj, samo trebate pogledati slične proizvode i pronaći varijantu koja će vam odgovarati, kako god da planirate provesti ljeto.

LAUMA lingerie, Ženski dvodijelni kupaći kostim Savoy I (kod artikla: 39K35_sada), Etna, Ženski jednodijelni kupaći kostim Eva (kod artikla: Eva_001)

Aktivni odmor i sport

Jeste li jedna od žena koje se vole baviti ljetnim sportovima? Ne zaboravite na to pri odabiru kupaćeg kostima. Idealni su jednodijelni modeli, koji odlično ostaju na mjestu i u slučaju zahtjevnijih aktivnosti. No to ne znači da se na njima ne može naći zanimljiv detalj u obliku proreza, kombinacije uzoraka ili na primjer uzica. Za žene koje više vole dvodijelne kupaće kostime pogodni su modeli s klasičnim gaćicama bez vezanja i čvršći grudnjaci sa žicama ili ispunom. 

Volin, Ženski dvodijelni kupaći kostim Beatrice I (kod artikla: P807APFPink_sada), Ženski jednodijelni kupaći kostim Raina (kod artikla: P820APFPink)

Idila obasjana suncem

Za sunčanje su naravno najbolji dvodijelni kupaći kostimi koji otkrivaju više kože, a najpopularniji kroj za hvatanje boje upravo su bikiniji. Oni naime imaju manje gaćice i trokutasti gornji dio, a često se vežu vezicama koje možete lako odvezati dok ležite na trbuhu. No ako vam iz nekog razloga dvodijelni kupaći kostimi nisu udobni ili jednostavno više volite jednodijelne krojeve, posegnite za modelom s dubljim izrezom i manjim gaćicama. A što kad vam sunčeve zrake dosade? Možete se pokriti modernim pareom ili haljinom za plažu, koja će prekriti i više od ramena.

Astratex, Bikini Bibi (kod artikla: Bibi01ATX_sada), Ženski jednodijelni kupaći kostim Beryl I (kod artikla: Beryl04ATX)

Opuštanje u wellnessu

Planirate žensko obiteljsko putovanje? Neka svi vide da ste zajedno. Usklađeni kupaći kostimi dat će vam poseban šarm. Možete nositi isti kroj, uzorak ili spektar boja modela. 

Ne zaboravite da su godine samo broj i da već odavno ne vrijedi pravilo da zrela žena obavezno mora nositi jednodijelni kupaći kostim. Ne bojte se ponosno pokazati svoje prekrasne obline na plaži ili bazenu. Dvodijelni modeli odlično izgledaju na svakoj figuri. Dok će mame radije posegnuti za onima s povišenim strukom i klasičnim grudnjakom sa žicama, kćerima, koje žele izložiti više kože sunčevim zrakama, odgovarat će manji krojevi gaćica i grudnjak na vezanje. No za plivanje je bolje odabrati podstavljeni ili polupodstavljeni grudnjak na vezanje s jačim vezicama, koji će bolje držati grudi pri kretanju. 

Etna, Ženski dvodijelni kupaći kostim Kate I (kod artikla: CD28W_608_sada), Ženski dvodijelni kupaći kostim Stella (kod artikla: Stella81W_608_sada)

U čemu na plažu?

Ako ove godine planirate na more s kćeri, isprobajte kupaće kostime u upadljivijoj boji. Ne samo da ćete tako lakše pronaći jedna drugu u gužvi, već će se i boje prekrasno isticati na ljetnoj brončanoj puti. Možete se poigrati s raznim krojevima. Jednodijelni kupaći kostim može izgledati posebnije uz zanimljivu kombinaciju boja ili upadljiv uzorak. On se može iskombinirati i na usklađenom dvodijelnom kostimu. Dodacima zatim dovedite svoj look za plažu do savršenstva.

Etna, Ženski dvodijelni kupaći kostim Amelia III (kod artikla: Amelia39G_068_sada), Ženski jednodijelni kupaći kostim Rainbow I (kod artikla: EwaW_610)

Fotografije su snimljene u smještaju K Vechtru (Instagram @k_vechtru_nevsedni_ubytovani)